Behandeling
Een oksel wordt behandeld met IPL. Een oksel wordt behandeld met IPL.

De behandeling

Om ongewenste haargroei definitief te verwijderen werken we met geavanceerde IPL-apparatuur. De behandeling wordt op een veilige en pijnloze manier uitgevoerd door een IPL-specialist. Eerst wordt het te behandelen huidgebied met gel gekoeld. Met series korte lichtpulsen wordt vervolgens de huid belicht. Onze apparatuur werkt vriendelijk en veilig, doordat het precies de juiste hoeveelheid warmte aan de huid wordt afgegeven. Elke pulse duurt een fractie van een seconde en behandelt een groot huidoppervlak. Hierdoor zijn alle huidgebieden snel te behandelen. De meeste mensen ervaren de lichtpuls alsof er een elastiekje tegen de huid tikt, maar het doet geen pijn.

Met de deskundigheid van Amero Skin in combinatie met de nieuwste technologie, kunt u rekenen op een optimaal resultaat. Uit jarenlange ervaring is gebleken dat circa 98% van de cliënten goed reageert op IPL. Bij slechts 2% leveren de behandelingen geen zichtbaar resultaat op. Met name door een verandering in de hormoonhuishouding kunnen haarzakjes weer actief worden. Als blijkt dat u tot deze categorie behoort, dan wordt het behandeltraject stopgezet. Dit is na circa 2 à 3 behandelingen al duidelijk.

Een bovenbeen wordt behandeld met IPL.

De haarcyclus

Omdat haren in een cyclus groeien (drie fasen), zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden kunnen worden behandeld. Eén fase duurt circa 4–6 weken waarna de behandeling kan worden herhaald. Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van uw huid- en haartype. Amero Skin zal u daarover adviseren. Uiteraard bepaalt u zelf na iedere behandeling of u verder wilt gaan of niet.

Het behandeladvies

  • Vier weken voor de behandeling niet in de zon. Dit geldt ook voor het gebruik van de zonnebank en zelfbruinende crèmes.
  • Vanaf vier weken voor de behandeling en tijdens het volledige behandelingstraject kunt u zich niet epileren of harsen. Scheren of bijknippen kan wel.
  • De beste periode om te starten met de behandeling is in de herfst en de winter als de huid niet zongebruind is.
  • Gebruik op de dag van de behandeling geen deodorant, parfums en huidlotions op het te behandelen huidgebied.
  • Geef de huid minimaal tot twee dagen na de behandeling rust. Wees dus voorzichtig met sporten, sauna- en zwembadbezoek.
“Geen enkele twijfel om een testimonial te schrijven, want ik ben zo blij en tevreden met het resultaat. De behandeling duurt best lang, maar het is dubbel en dwars de moeite waard!”
Hanneke S., Vianen
“Hartelijk dank voor de behandelingen! Professioneel, vriendelijk en kwaliteitsgericht. Dat is hoe ik Amero Skin heb ervaren. Ik beveel Amero Skin graag aan bij mijn vrienden.”
Gúlnaz M., Rotterdam