Intake en gratis proefbehandeling
Vrouw in een witte jas tegenover een man. Vrouw in een witte jas tegenover een man.

Vrijblijvende intake en gratis proefbehandeling

Uw eerste stap naar definitief ontharen begint bij goede en eerlijke voorlichting. Als u voor de eerste keer bij Amero Skin komt doen we een zorgvuldige intake en een gratis proefbehandeling. Hiermee worden onaangename verrassingen voorkomen en risico’s uitgesloten. Bij veel schoonheidssalons kunt u op verzoek direct worden behandeld. Amero Skin raadt deze snelle ‘service’ af. Het gaat per slot van rekening om uw huid, dus veiligheid en kwaliteit staan voorop!

Tijdsduur intakegesprek

Het intakegesprek duurt gemiddeld drie kwartier. U krijgt informatie over hoe definitief ontharen werkt, het behandelproces, de behandeling en welk resultaat u kunt verwachten. Voor de specialist is het belangrijk om inzicht te krijgen in uw gezondheidstoestand, eventueel medicijngebruik en medische bijzonderheden. Op basis van alle informatie wordt samen met u een behandelplan vastgesteld.

Direct na de intake wordt een gratis proefbehandeling gedaan om te beoordelen hoe uw huid reageert op de behandeling. Na een paar dagen bij een lichte en een week bij een donkere huid is dit duidelijk. Vanaf dat moment kan de eerste behandeling plaatsvinden.

Tarieven

Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend, ook de proefbehandeling is gratis. Het tarief voor de behandeling wordt tijdens het intakegesprek vastgesteld op basis van de grootte van het huidgebied en de dikte van het haar.

“Na jaren van onzekerheid over mijn uiterlijk durfde ik de stap te wagen om mijn gezicht, benen, armen en bikinilijn te ontharen. Had ik dit maar jaren eerder gedaan. Mijn (over)beharing is zo goed als weg en ik trek nu eindelijk de kleren aan die ik altijd al had willen dragen. Super bedankt!”
Dorine J., Tiel
“Amero Skin is echt goed in tegenstelling tot wat ik bij een schoonheidssalons heb ervaren. Eerlijke informatie, veilig, professioneel én een goed resultaat. Ik zou dit absoluut kiezen boven schoonheidssalons die blijkbaar veel minder ervaring hebben.”
Antoinette van G., Driebergen