Waarom IPL?
Het gezicht van een vrolijke vrouw. Het gezicht van een vrolijke vrouw.

Wat is IPL?

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel foto-epilatie of flitsen genoemd, is een ontharingstechniek die veelvuldig wordt toegepast bij medische en cosmetische behandelingen. Het is een ideale en veilige techniek voor definitief ontharen.

IPL werkt op basis van zichtbaar, hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. De lichtflits, die maar een fractie van een seconde duurt, zorgt ervoor dat het haar verdwijnt en niet meer terugkomt. Het licht van de flits gaat via het pigment in het haar naar het haarzakje. Daar wordt het licht omgezet in warmte. Door deze warmte wordt de melanine in het haarzakje afgebroken, waardoor er geen nieuw haar meer kan ontstaan.

Vrouw in bikin leunt op de blote rug van een man.

Iets voor u?

Vrijwel iedereen komt in aanmerking voor definitief ontharen met IPL. Een belangrijke voorwaarde hierbij is dat er pigment in het haar aanwezig is. Op dit moment is een effectieve IPL- en laserbehandeling nog niet mogelijk bij pigmentloos haar. Bij mensen met een donkere huid dient de kleur van het haar donkerder te zijn dan de kleur van de huid.

“Ik had niet verwacht dat het bij mij zou lukken, maar ik heb echt geen haren meer op mijn benen. Het is onvoorstelbaar dat dit kan, maar ik ben ontzettend blij. Meer mensen zouden dit moeten weten!”
Tirza van D., Capelle aan den IJssel
“Ik ben heel erg tevreden over je behandelingen, je professionaliteit, je vriendelijkheid en je eerlijke informatie! Maar het meest over het resultaat. Ik beveel Amero Skin van harte aan!”
Eva de W., IJsselstein