Ervaringen klanten
“Mijn benen nog jaren elke maand laten harsen zou me zoveel geld kosten, dat ik voor permanente ontharing heb gekozen. Als ik dit eerder had geweten, had ik nóg meer kunnen besparen. En ik heb nu ook meer tijd omdat ik niet meer naar de schoonheidsspecialist hoef! Ben helemaal blij!”
Greta ter H., Gorinchem
“Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het is wel een investering, maar het is het dubbel en dwars waard. Ik hoef nu eindelijk niet meer te harsen, wat ik verschrikkelijk vond. De intake, de behandeling en de aanpak vond ik erg professioneel. Ik zal jullie zeker aanbevelen!”
Chantal van R., Rotterdam
“Het was niet makkelijk bij me, maar uiteindelijk is het resultaat geweldig! Door jouw professionaliteit, geduld en vertrouwen had ik ook vertrouwen in jou. En terecht! Ben nu eindelijk van de haren in mijn gezicht af.”
M. van Henegouwen, Gouda
“Ik was al eerder bij twee schoonheidssalons geweest, maar ik had er toen geen vertrouwen in. Ben via via bij Amero Skin terecht gekomen. Hier werd ik eerlijk voorgelicht en goed behandeld. En ik ben superblij met het resultaat!”
Annick de G., Utrecht
“Ik heb het lang uitgesteld, maar ben zó blij met het resultaat! Nooit verwacht dat ik zonder erbij na te denken in mijn bikini durfde te lopen.”
Joke B., Geldermalsen
“Mijn schoonheidsspecialist had je aanbevolen, niet voor niets. Eindelijk geen ingegroeide haren en ontstekingen meer! Ik ga je zeker bij anderen aanbevelen!”
Andrea de R., Leerdam
“Mijn moeder en ik zijn samen bij je geweest en hebben onze oksels laten behandelen. We zijn allebei erg tevreden met het resultaat. Heel fijn dat we er geen omkijken meer naar hebben.”
Theresa de W., Den Bosch
“Ik had verwacht dat het pijn zou doen, want ik had me eerder al laten laseren. Maar dit voel je veel minder. Goede service, uitleg en professionele behandeling!”
Dineke van W., Tiel
“Ik ben erg blij dat ik me bij Amero Skin heb laten behandelen. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen, maar ik heb er nu veel plezier van. Ik hoef me niet meer te scheren en dat is veel beter voor mijn huid.”
Conny M., Leerdam
“Ik kan alleen maar schrijven dat ik ontzettend tevreden ben. Niet alleen over het resultaat, maar ook over de professionaliteit, goede informatie en vriendelijke behandeling. Van mij krijgt Amero Skin een dikke tien!”
Olga v.d. P., Nieuwegein
“Ik had niet verwacht dat het bij mij zou lukken, maar ik heb echt geen haren meer op mijn benen. Het is onvoorstelbaar dat dit kan, maar ik ben ontzettend blij. Meer mensen zouden dit moeten weten!”
Tirza van D., Capelle aan den IJssel
“Ik ben heel erg tevreden over je behandelingen, je professionaliteit, je vriendelijkheid en je eerlijke informatie! Maar het meest over het resultaat. Ik beveel Amero Skin van harte aan!”
Eva de W., IJsselstein
“Na jaren van onzekerheid over mijn uiterlijk durfde ik de stap te wagen om mijn gezicht, benen, armen en bikinilijn te ontharen. Had ik dit maar jaren eerder gedaan. Mijn (over)beharing is zo goed als weg en ik trek nu eindelijk de kleren aan die ik altijd al had willen dragen. Super bedankt!”
Dorine J., Tiel
“Amero Skin is echt goed in tegenstelling tot wat ik bij een schoonheidssalons heb ervaren. Eerlijke informatie, veilig, professioneel én een goed resultaat. Ik zou dit absoluut kiezen boven schoonheidssalons die blijkbaar veel minder ervaring hebben.”
Antoinette van G., Driebergen
“Geen enkele twijfel om een testimonial te schrijven, want ik ben zo blij en tevreden met het resultaat. De behandeling duurt best lang, maar het is dubbel en dwars de moeite waard!”
Hanneke S., Vianen
“Hartelijk dank voor de behandelingen! Professioneel, vriendelijk en kwaliteitsgericht. Dat is hoe ik Amero Skin heb ervaren. Ik beveel Amero Skin graag aan bij mijn vrienden.”
Gúlnaz M., Rotterdam
“Hartelijk dank voor je goede, professionele behandelingen en je luisterend oor! Met mijn onderbenen durf ik nu zondermeer gewoon over straat, dus laat de zomer maar komen!”
Frederique V., Nieuwerkerk aan den IJssel
“Ik vind het fantastisch dat ik na jaren van schaamte over de haren in mijn gezicht spontaan met mensen durf af te spreken, zonder dat ik van tevoren moet checken of er haren zichtbaar zijn.”
Gerdien van T., Zaltbommel
“Ik ben eindelijk van de haren op mijn bovenlip en kin af. Na de overgang had ik er steeds meer last van, maar nu ben ik er gelukkig weer vanaf!”
Cobie van der P., Gouda
“Hartelijk dank voor de goede en professionele behandeling! Het resultaat vind ik zeer bevredigend. Niet meer hoeven opletten of er haren zijn is voor mij een bevrijding en daar geniet ik enorm van!”
Jetty de R., Den Bosch
“Heerlijk dat ik met een mooie bikinilijn op het strand kan liggen! Ik heb er geen omkijken meer naar en ook geen gedoe meer met scheren!”
Anne van den H., Rotterdam
“Ik kan weer, zonder me te schamen, in een rok rondlopen. Mijn donkere haren kon je erg goed zien, dus ik moest bijna elke dag scheren. Gelukkig hoeft dat niet meer!”
Sanchia de C., Alphen aan den Rijn
“Super dat ik mijn oksels en onderbenen niet meer hoef te scheren! Had ik dit maar eerder gedaan, want hiermee ben ik ontzettend blij!”
Judith V., Moordrecht
“Alhoewel ik er zelf geen last van had, zag ik anderen vaak naar mijn behaarde rug kijken. Nu val ik helemaal niet meer op en dat is toch wel heel prettig.”
Michael S., Waddinxveen
“Al jaren had ik last van ingegroeide haren onder mijn oksels, met als gevolg regelmatig ontstekingen. Daar ben ik nu van verlost en ben er superblij mee! Dank je wel!”
Aimee S., Geldermalsen