Nieuws
Vrouw achter notebook.

Open huis!

Op woensdag 27 september van 15:00–22:00 uur zet Amero Skin in Nieuwerkerk a/d IJssel weer haar deuren open voor belangstellenden voor definitief ontharen.

Wil je meer over definitief ontharen weten, gratis een proefbehandeling ondergaan of een afspraak maken voor een gratis intakegesprek: kom even langs! Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen we je graag!

Verhuizing

Amero Skin, vestiging Geldermalsen e.o., is op 3 juli 2017 verhuisd naar de Achtermonde 32 in Rumpt.

Open dagen

Op zaterdag 22 april 2017 hield Amero Skin van 11:00–15:00 uur weer een open dag in Rumpt.

Amero Skin hield op zaterdag 8 april 2017 van 11:00–15:00 uur weer een open dag in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Burgemeester Van Heugtenlaan 95.

Wij hebben weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen! Maar er zijn ook klanten die afscheid van ons hebben genomen na een succesvolle behandeling definitief ontharen!

Heeft u last van overbeharing, ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam, ingegroeide haren? Of bent u het scheren, waxen, harsen of epileren zat? Maak dan een afspraak bij Amero Skin, specialist in definitief ontharen.

U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas) of in Rumpt (gemeente Geldermalsen).

“Ik ben erg blij dat ik me bij Amero Skin heb laten behandelen. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen, maar ik heb er nu veel plezier van. Ik hoef me niet meer te scheren en dat is veel beter voor mijn huid.”
Conny M., Leerdam
“Ik kan alleen maar schrijven dat ik ontzettend tevreden ben. Niet alleen over het resultaat, maar ook over de professionaliteit, goede informatie en vriendelijke behandeling. Van mij krijgt Amero Skin een dikke tien!”
Olga v.d. P., Nieuwegein