Nieuws
Vrouw achter notebook.

Amero Skin hield op zaterdag 8 april 2017 van 11:00–15:00 uur weer een open dag in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Burgemeester Van Heugtenlaan 95.

Wij hebben weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen! Maar er zijn ook klanten die afscheid van ons hebben genomen na een succesvolle behandeling definitief ontharen!

Heeft u last van overbeharing, ongewenste haargroei in uw gezicht of op uw lichaam, ingegroeide haren? Of bent u het scheren, waxen, harsen of epileren zat? Maak dan een afspraak bij Amero Skin, specialist in definitief ontharen.

U kunt hiervoor terecht bij onze vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel (gemeente Zuidplas) of in Rumpt (gemeente Geldermalsen).

“Ik ben erg blij dat ik me bij Amero Skin heb laten behandelen. Achteraf had ik het veel eerder moeten doen, maar ik heb er nu veel plezier van. Ik hoef me niet meer te scheren en dat is veel beter voor mijn huid.”
Conny M., Leerdam
“Ik kan alleen maar schrijven dat ik ontzettend tevreden ben. Niet alleen over het resultaat, maar ook over de professionaliteit, goede informatie en vriendelijke behandeling. Van mij krijgt Amero Skin een dikke tien!”
Olga v.d. P., Nieuwegein